Samarbeid med lokale skribenter og kunstnere

Planleggingen av Frognbærs julemarked er i gang. Det skal lages hjemmelaget surkål, rødkål, brente mandler og mye mer. Nisse-eksperten Hans Petter Treider er også med på laget.

Hans Petter Treider donerer noen av bøkene sine til julemarkedet - Klikk for stort bildeHans Petter Treider donerer noen av bøkene sine til julemarkedet Maximilian Wiberg Hermansen  Birk Røren Wiig er fornøyd med markedsavtalen - Klikk for stort bildeBirk Røren Wiig er fornøyd med markedsavtalen Maximilian Wiberg Hermansen Elevene på Salg, service og reiseliv har bestemt seg for å lage "Treiders surkål" og "Treiders gladkål" på skolekjøkkenet, så da har Hans Petter Treider bestemt seg for å donere noen av julebøkene sine til elevenes julemarked. 

Elevene har videre inngått en avtale med Drøbakskunstneren Jan-Kåre Øien om å illustrere etiketten på Frognbærs egenproduserte brente mandler. Vi gleder oss til å se hvilket motiv han lager. 

Frontetiketten til våre brente mandler - Klikk for stort bildeFrontetiketten til våre brente mandler Jan-Kåre Øien I tillegg selger Frognbær-gjengen julekort i samarbeid med Avistegnerenes hus til støtte for Quintano Volunteers og Team Humanity Norge. Disse kortene er illustrert av Kjell Midthun, og kan allerede bestilles nå (tlf. 45 43 75 32).Treiders gladkål - Klikk for stort bildeTreiders gladkål Even Ottersland

Dere kan lese mer om Frognbærs julemarked i Amta.

Til toppen