Omvendt julekalender

Det nærmer seg adventstid og Frogn Vgs ønsker å gjøre en forskjell og bry seg om medmennesker. Vær med på å gi en gave til noen som trenger en liten oppmuntring. Gi en gave til noen som trenger en liten oppmuntring! 

Klikk for stort bildeFør juleferien reiser vi til Oslo og deler ut alle gavene vi har fått inn til Kirkens Bymisjon, Fattighuset, Frelsesarmeen og dem som bor på gaten. 

Har du en ullgenser du ikke bruker, et par ullsokker, sitteunderlag eller et varmt pledd? Mange har ikke et sted å bo, de sover under broer og T-banestasjoner, det er kaldt og rått –  din gave kan gjøre en forskjell.  

Noen er sultne og har kanskje ikke spist på flere dager. Hva med kjeks, knekkebrød, suppeposer eller boksmat. Tørrvarer er å foretrekke da det holder seg lenger. Toalettsaker er også ønskelig.  

Ikke pakk inn da alt vil bli åpnet. Legg gaven i en pose under juletreet. Pass på at det du gir er rent og helt. Det er ikke koselig å få noe som er skittent. Vi skal behandle alle med respekt.  

Vil du være med og levere så kan dette gjøres i resepsjonen. For mer informasjon, ta kontakt med miljøansvarlig Gunnar Solvang.

Til toppen