Livestreamet tegnekurs fra Avistegnernes hus

Tegneren Bjørn Ousland skulle egentlig holde tegnekurs for elever i Medie- og informasjonskunnskap. Så kom busstreiken. Løsningen ble å flytte klasserommet til Avistegnerenes hus i Drøbak.

Bjørn Ousland viser fram bøker han har illustrert - Klikk for stort bildeBjørn Ousland viser fram bøker han har illustrert Even Ottersland  Bjørn Ousland har siden 80-tallet skrevet og tegnet en rekke tegneserier, både humoristiske striper og hele album, blant annet basert på historisk materiale og norske folkeeventyr. I de senere åra har han illustrert en rekke bøker for barn, deriblant fire bildebøker med tekst av Knut Nærum og flere skolebøker. Han har også skrevet tegneseriemanus for andre tegnere.  

 Bianca Boege viser fram tegnerenes bidrag - Klikk for stort bildeBianca Boege viser fram tegnerenes bidrag Even Ottersland  Avistegnerenes hus har i disse dager en tegnekonkurranse på gang, og elever ved Frogn vgs er invitert til å delta. Norske avistegnere og tegneserieskapere har tegnet hvordan de har opplevd situasjonen rundt koronapandemien. Disse bildene henger på Avistegnerenes hus. Nå er det ungdommens tur til å komme med bidrag. En jury velger ut de beste bidragene til å henge som del av utstillingen 10. oktober til 15. november. Bidrag fra Frogn vgs kan leveres på biblioteket senest onsdag etter høstferien. 

Bjørn Ousland viser tegneteknikker - Klikk for stort bildeBjørn Ousland viser tegneteknikker Even Ottersland Elevene i medie- og informasjonskunnskap 1 fikk hjelp med sine bidrag, ved at Bjørn Ousland viste dem grunnleggende tegneteknikker via Teams.

 

Til toppen