Forsterket gult nivå

Tiltaksnivå ved Frogn videregående skole er fra mandag 25. januar satt til forsterket gult nivå.

Kommuneoverlegen i Frogn har gjort en helhetsvurdering av smittesituasjonen i kommuner elevene våre kommer fra, og bestemt at gult nivå forsterkes med en meters regelen i klasserommene gjennom uke 4. Tiltaksnivå for skolen fra 1. februar vurderes ut i fra smittesituasjon i Frogn og nærliggende kommuner onsdag 27. januar. Vi kommer derfor tilbake til nærmere beskjed etter onsdag 27. januar.

Elevene i 1SRA, 2SSA, 1 SRV og 4PÅ er inne på skolen hver dag i henhold til timeplan.

Planen deles med forbehold om endringer. Endringer kan være annet tiltaksnivå bestemt av regjerningen eller av kommuneoverlegen. Forbehold også om endringer i føringer fra skoleeier. I perioden er alle trinn likt prioritert mellom skole digitalt og tilstede på skolen

Uke

VG3

Med forbehold om mulige endringer har vi laget en plan for hvem som skal ha skole på skolen fram til vinterferien.

I klasserommene vil det være veldig viktig at dere følger klassekartet læreren setter opp. Ved smittesporing vil dette bli sendt til kommunelegen for oppfølging. I klasserommet skal du også hele tiden holde en meters avstand.

Her kan du lese hva som gjelder for smittevern ved Frogn vgs på rødt nivå.

Vaksineringen er i gang, vi ser lyset i tunnelen snart - hold ut, gjør ditt beste og ha alltid en meter avstand til de rundt deg!

PC på arbeidsbord - Klikk for stort bilde Dan Dimmock/Unsplash