Hva skjer med Europa etter Brexit?

Marianne Myrmel Bjelland, fra internasjonal avdeling i NHO, er foredragsholder for Europatimen . I dag lærte hun elever på 2SS og 2BUS om EU og EØS. I morgen er det elever på studiespesialisering sin tur.

Snakk med en du ikke kjenner!

I dag er det Verdensdagen for psykisk helse på skolen . I dag oppfordrer vi alle lærere og elever til å vise interesse og nysgjerrighet for hverandre.

Business-elever testet franske seilbåter

Heitmann Marin ble gründet i 1980. Det er den første importøren og forhandleren av franske seilbåter og eneste seilbåtforhandler som har overlevd siden de startet opp - i alle former for lav og høykonjunkturer.    ​​​​​​     ​​​​​

Ingen utenlandsreiser i Viken-skolenes regi ut skoleåret

Viken fylkeskommune har besluttet å forlenge reisestopp for alle reiser til utlandet i skolenes regi, eller som kan knyttes til skolene, ut skoleåret 2020/2021.

Livestreamet tegnekurs fra Avistegnernes hus

Tegneren Bjørn Ousland skulle egentlig holde tegnekurs for elever i Medie- og informasjonskunnskap. Så kom busstreiken. Løsningen ble å flytte klasserommet til Avistegnerenes hus  i Drøbak.

Friluftsliv på Skansen

Elever i 2IDA dro til Seiersten Skanse for å lære om friluftsliv og hvordan klare seg i skog og mark.

Årets utforskerklasse er i gang

Skolens utforskerklasse er i gang med det tverrfaglige prosjektet "Produkt fra vugge til grav". I dag varmet de opp med handelsspillet .

Norske Mia (18) vart handplukka – einaste kvinne i eksklusiv toppsatsing

– Det var ingen som såg det kome. Ikkje eg sjølv heller, seier Mia Rusthen. Mia går på 3IDA på Frogn Vgs.

Intervju med Grethe på skolebiblioteket

Vi har intervjuet bibliotekaren på Frogn videregående, Grethe Helen Sjånes. I intervjuet har vi spurt litt om hvorfor hun ville bli bibliotekar, hvorfor vi burde lese bøker og andre spørsmål om biblioteket .

Kjent uttrykk på businesslinja - «Shit in shit out»

Silje, Dina og Thea har i faget Medie- og informasjonskunnskap intervjuet Johannes, Oliver, Tahir, Fabian, Jonas, Jeppe som er ei gruppe på skolens Business-linje.