Frogn Vgs går dypere

Frogn Vgs utarbeider en plan for mer tverrfaglighet og dybdelæring for elevene våre, i tråd med de nye læreplanene. Planene skal allerede tre i kraft på våren 2021. Kjersti Løken Ødegård fra Høgskolen i Innlandet  veiledet oss i arbeidet.

Folkehelse og livsmestring for nye elever

Mandag 9. november setter skolen av en halv dag til den såkalte "Skolemiljøpakka"  på VG1. Målet er å skape et godt elevmiljø på skolen hvor inkludering og raushet er fremtredende, å gi elevene verktøy til å møte samfunnet og miljøet de er en del av, og bevisstgjøre elevene på ansvaret for egen og andres helse (Folkehelse og livsmestring).

Q&A med Mr. Red Arcade

Olaf Uhre er bare 21, men har allerede rukket å tjene millioner på sin YouTube-kanal Red Arcade . I dag snakket han med elever i Medie- og informasjonskunnskap på skolen.

Nytt elevråd

"Trygt og trivelig" er mottoet til vårt nye elevråd, og det gjelder ikke bare koronatiltak.

Skal du ha ny, utsatt, særskilt eksamen i høst?

Klikk på denne lenken for å se oversikten over eksamendatoene

Hotelldrift i koronatid

Elever i Entreprenørskap og bedriftsutvikling 2 har innledet et samarbeid med Elizabeth Bøifot, den nye eieren av Holmsbu badehotell . Prosjektet inngår i skolens fire satsingsområder .

Fabian tar ordet!

Fabian Mikael Kemi har vunnet den lokale runden i talekonkurransen Ta ordet!  Nå skal han til Oslo for å kvalifisere seg videre til finalen på Universitetet i Bergen. Temaet for årest konkurranse er "mot", og det har Fabian nok av.

FN fyller 75 år!

Flagget er heist! Denne uka blir det klart fokus på FN hos oss.

Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.

Elevundersøkelsen

Vi  jobber hele tiden med vårt skolemiljø, og starter med gjennomføring av årets Elevundersøkelse for Vg1, Vg2 og Vg3 mandag 2. november.  Les mer informasjon om elevundersøkelsen på vår hjemmeside her .