Digitalt foreldremøte om fagvalg

Frogn videregående skole inviterer til informasjonsmøte om valg av programfag for elever og foresatte tilknyttet Vg1 ST – Torsdag 21. januar, kl 18.00.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Endrede rammer for rødt nivå ved skolen

Kommuneoverlegen i Frogn kommune var på befaring på skolen vår tirsdag. Vi åpner derfor opp for friminutt i base, streng eller kantina - MEN HUSK AT DU HELE TIDEN MÅ HOLDE MINST EN METERS AVSTAND!

Drømmegave til Frogn Vgs

Banksjef Karen Marie Sæther-Larsen besøkte nylig skolen vår med en stor gavesjekk. Pengene skal gå til å bygge et komplett skaperverksted med fokus på teknologi, scene/kultur og håndverkstradisjoner for ungdommer i Follo-regionen.

Omvendt julekalender

Det nærmer seg adventstid og Frogn Vgs ønsker å gjøre en forskjell og bry seg om medmennesker. Vær med på å gi en gave til noen som trenger en liten oppmuntring. Gi en gave til noen som trenger en liten oppmuntring!

Premiefordeling i "Minifisken"

Mange stolte entreprenører i «Minifisken» tirsdag 08.12. Her er vinnerne!

Kunstprosjekt i utforskerklassen 1STE

Utforskerklassen samarbeider med NOBA (Norwegian BioArt Arena) og kunstner Hege Tapio i sitt tredje tverrfaglige prosjekt.

Samarbeid med lokale skribenter og kunstnere

Planleggingen av Frognbærs julemarked er i gang. Det skal lages hjemmelaget surkål, rødkål, brente mandler og mye mer. Nisse-eksperten Hans Petter Treider er også med på laget.

Bekreftet smittetilfelle ved skolen

Vi har i kveld fått ett bekreftet smittetilfelle av covid 19 ved skolen.

Husk å søke om stipend

Søk innen 15. november hvis du vil ha stipend fra Lånekassen for høstsemesteret 2020.